andra dagen

Har avslutat dagen med jympa.Hopplös sådan eftersom jag har den kroppsbyggnad som efter afrikanska mått mätt kallas "traditionellt byggd",och därför inte gillar hopp och skutt.
                                      Men jag lovade ju att tala om vad roligt och nyttigt man kunde ägna sig åt istället för att
stirra sig blind på datorn.Ryck ut sladden och gå ut.Det är ju vår ute och fåglarna börjar sjunga alltmer höggljutt.Om det inte är något bra alternativ kan man ju alltid ta och städa i några eftersatta skåp och lådor.Sånt ger en en känsla av tillfredsställelse åtminstone för stunden.
                             Eller om det är kväll kan man ju alltid berika sig med tv-program.Alltid är det ju något matprogram man kan glädja sig åt.För att nu inte nämna denna fullständiga kungahysteri som har brutit ut i SVT.Såg i tablån att nu visas till och med gamla bröllop från England.Och nu känner jag ilskan börja komma.
                 Det talas i nyheter om grisar som plågas,tonåringar som mår psykiskt dåligt,ensamma flyktingbarn som skickas hit och dit osv.Men här ägnar vi ett halvår åt ett ohöljt fjäskande för människor som helt lever på skattemedel.Har inte den nu sittande regeringen klart deklarerat att det är arbetslinjen som gäller.Bidragsberoendet ska minska.
                 Men det är ju på statliga bidrag kungahuset festar om,fast då kallas det apanage.Man kan inte låta bli att undra vad det är för skillnad mellan tex.ersättning från försäkringskassan och ett "apanage".



                                         Nu får det vara nog för i dag.

Kommentarer
Postat av: Fridene

Bra arga mormor!!

Håller fullständigt med dig.

Du kan tänka dig hur det kommer att bli månaderna framöver. Det blir skildringar av de kungliga från morgon till kväll.

Kungar, drottningar och prinsessor tillhör sagornas värld inte nutid 2010.

Kram Fridene

2010-03-18 @ 21:43:06
Postat av: dottern

Tycker det är dax att du hittar mellanslagstangenten, det är den långa, den ska användas efter puntk. På detta vis! Märks det att jag jobbat i skolan i många år;)

2010-03-27 @ 19:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0